Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

2013. június 29., szombat

Eddig is ertette a szeretni iget, de ma tobb izben mondta es megfeleloen hasznalta, egyszer az egyik nagyanyjara (utana vegigkerdeztuk a csaladot es mindenkire aha-zott) a kadjatek krpkpdilra es a forever number one csacsira. Ez utobbira mar ugy hogy hozzamfordult es tajekoztato hamgnemben kozolte.

Megint beteg tegnap delutanra lett kozel 39 laza fajt a feje es a laba ez utobbi tunet volt olyan ijeszto h elmentunk az ugyeletre ajol eltoltottunk masfel orat, kozben lerendeztek masfel gyerelet es egy meg vart igy hazajottink. A lazcsill amugy hasznal amikor nem lazas tok jo kedve van, iszik mint a godeny es mara fosni kezdett igy valoszonuve valt h hasmeneses virusa van, es mivel mi is erezzuk h i nem szazas bennunk es a kornyezet is jarvanyrol szamol be igy egyelore ennwl tudjuk be. Tm hetfotol szerda estig kulfoldon lesz, remelem vasnap estere az egesz csalad egeszseges lesz.

Gyerek egyre okosabb es ezzel egyre cukibb vagy mas minoseguen cuki, beszelgetni lehet vele es ez nagyon nagy elmeny. Reggel hallott szot delutan mar hasznal es jol. A legdurvabb, hogy ragoz, targyas eset tuti, olyan szintem hogy "apa hoz tejjit " es pl apás cicás stb szavakat mond, gyakran vegugsorolja az ismert sorozatokat az uj raggal ( pl anyamat meg frenchdad nevet es azt hogy cicas, tüzes mondja megfelelo toldalekkal, ok negyen egyutt jarnak minden emliteskor :). A sok sok szotagu szavak abszplut megvannak, es nagyon durva memoriaja van legalabbis szerintunk, olyan dolgokra emlekszik amik honapookkal regebben tortentek.

Nincsenek megjegyzések: